Zamieszczone przez SilentEmpire
Szał Podkowińskiego
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SilentEmpiremożna szybko wyprzedzić z prawej, przyhamować i rura :diabelski_usmiechZamieszczone przez SilentEmpirenigdy bezmyślna brawuraZamieszczone przez SilentEmpirejuż tego nie robię
ok, jakieś interesujące opinie użytkowników, czy kończymy :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SilentEmpireZamieszczone przez krz_pzłośliwe przyhamowanie przed kimś to dla mnie szczyt głupoty i buractwasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Dzisiaj wracając z roboty cały czas myślałem o poprzednim wieczorze z Aurisem. Pomyślałem sobie, kurcze może się jakoś zamulił bo świeży samochód więc go nie cisnę. Zmieniam biegi zazwyczaj przy 3-4000 obrotów i może potrzebuje w końcu poszaleć. Jak pomyślałem tak zrobiłem. Pusta droga przede mną więc gaz w podłogę i zacząłem sprawdzać go na wysokich obrotach 4-6000...
Za długo się nie pobawiłem...suszarka za zakrętem stała i mnie złapała
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez granacikDzisiaj wracając z roboty cały czas myślałem o poprzednim wieczorze z Aurisem. Pomyślałem sobie, kurcze może się jakoś zamulił bo świeży samochód więc go nie cisnę. Zmieniam biegi zazwyczaj przy 3-4000 obrotów i może potrzebuje w końcu poszaleć. Jak pomyślałem tak zrobiłem. Pusta droga przede mną więc gaz w podłogę i zacząłem sprawdzać go na wysokich obrotach 4-6000...
Za długo się nie pobawiłem...suszarka za zakrętem stała i mnie złapała
A pan władza nawet nie uwierzył ze to test ;/
10 pkt ?Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez granacikszkoda, SZAŁ nie jest ale myślałem, że takiego białego niepozornego Aurisa "łyknę".
Cisnąłem do ok 4500 obr. na 1 biegu i potem wbiłem 2 i już musiałem zmieniać pas, obroty dociągnęły na drugim biegu do ok. 4000
W tym silniku pierwsze trzy biegi zawsze do odcięcia - 6500-6750
Uzyłes moze 60% mocy ...
[ Dodano: Czw 25 Lut, 10 23:20 ]
Zamieszczone przez olusz tego co pamiatam.
1-
2-ok 110km/h
3-
4-
5-ok 230km/h
6-za slaby silnik mam
2 - 110
3 - 160
4 - 185
5 - 230
6 - 300 jakby byla moc ze 300/350 KMTomek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez szkodaSilentEmpire napisał/a:
ze stopera wyszło 7s
i to jest ten szał :?: :!: :szeroki_usmiech
Paweł,jak chcesz to możemy to przyśpieszyć :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Komentarz